Vereniging van Sportjournalisten en Suriprofs gaan samenwerken

webDe Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) en de Stichting Suriprofs gaan samenwerken. Vanmorgen hebben partijen een samenwerkingsovereenkomst getekend in het gebouw van het Surinaams Olympisch Comite (SOC). Namens de VSJS tekende voorzitter Desney Romeo en voor de Suriprofs haar voorzitter Stanley Menzo. ‘Er zijn genoeg gemeenschappelijke doelen die zowel de VSJS als de Suriprofs nastreven. Een van deze doelen is de ontwikkeling van de sport,en met name de voetbalsport, in de ruimste zin des woords’, legde VSJS-voorzitter Romeo uit. Volgens Menzo kon de Suriprofs geen solidere partner vinden dan de VSJS om haar doelen in Suriname te kunnen verwezenlijken. De samenwerking houdt in grote lijnen in het organiseren van de Suriprofs-toernooien en de ontwikkeling van jeugdvoetbal.

error: Kopiëren mag niet!