Jhauw vindt dat journalisten zaken uit frustratie verdraaien

Jhauw vindt dat journalisten zaken uitDe directeur van Surishopping en tevens oprichter en voorzitter van de politieke partij Ping is zich zeer bewust van het feit dat hij door diverse media als ‘psychisch gestoord’ wordt bestempeld. Deze stempel kreeg hij opgedrukt, omdat hij onlangs de onthulling deed van een eventueel voorgenomen moordaanslag op zijn leven vanuit de opdrachtgever Lall Dassasingh van Flex NV. Deze bewering werd door Jhauw ondersteund middels een audio, waarop de huurmoordenaar bekent de opdracht van Dassasingh gekregen te hebben om Jhauw te doden. Diverse media (ook social media) hebben de echtheid van deze audio in twijfel getrokken en zijn van mening dat Jhauw gewoon een man is met een zeer rijke fantasie. Jhauw geeft echter aan dat zijn onthulling de waarheid en geen verzinsel is. Hij laat zich van zijn zijde niet al te lovend uit over de mediabedrijven en journalisten, die volgens hem zaken zodanig verdraaien in hun berichtgeving dat het lijkt alsof hij niet compos mentis is. Volgens Jhauw zijn het juist de journalisten die te maken hebben van frustraties, omdat zij de waarheid niet willen weten. Ondertussen heeft Jhauw, sinds afgelopen dinsdagmiddag, aangifte gedaan tegen Dassasing. Het politiebureau Keizerstraat heeft dit bevestigd.

error: Kopiëren mag niet!