Politie Santo Boma houdt roofverdachte aan

De politie van Santo Boma heeft in samenwerking met de surveillance Wanica op donderdagochtend omstreeks 1.00 uur een verdachte aangehouden, die kort daarvoor een taxichauffeur van Taxi Centrale 1660 had beroofd van zijn Blackberry toestel. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte een taxi had besteld. In de Bomaweg, ter hoogte van Koewarasan Serie C, stapte de passagier uit zonder daartoe de betaling te hebben gedaan. Bij het verlaten van de taxiwagen greep de 23-jarige C.R. een telefoon die op het dashboard was geplaatst. Het GPS van de telefoon dient voor het bedrijf. Na de beroving schakelde de benadeelde de politie in. De gealarmeerde politie-eenheden kamden het gebied uit en hielden een jongeman aan. De taxichauffeur werd ook erbij gehaald. Hij herkende de man als te zijn de rovende passagier. De buit heeft de politie teruggevonden op de verdachte. De verdachte werd terstond aangehouden en overgedragen aan de politie van Santo Boma. Hangende het verdere onderzoek blijft C.R. in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!