Gezin dakloos op Divali dag

gezin dakloosEen laagbouwwoning aan de Richard Acatonstraat, een zijstraat van de Vierkinderenweg in het district Wanica, is donderdagmorgen omstreeks 09.35 uur geheel afgebrand. Brandweervoorlichter Olton Pinas geeft aan dat het een stenen woning betrof van 8 bij 9. Het pand werd bewoond door twee broers en vader. Ten tijde van de brand waren de inwoners aan het werk. Daarbij is de complete inboedel verloren gegaan. Volgens Pinas hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Bovendien zijn er ook geen slachtoffers te betreuren. Toen de brandweer ter plekke arriveerde stond het huis in lichterlaaie zegt Pinas. De brandweerlieden hebben eerst twee grascilinders elk van 20lb veiliggesteld alvorens zijn met hun bluswerkzaamheden begonnen. De buren hebben de politie en de brandweer ingeschakeld toen zij rookontwikkelingen uit de woning zagen komen. Zij hebben terstond alarm geslagen. Het afgebrand pand is wel verzekerd geeft de brandweervoorlichter aan Dagblad Suriname te kennen. Wat hij wel betreurt is dat deze mensen op een speciale dag in deze op de lichtdag (Divali) dakloos zijn geworden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!