Houthandelaar op klaarlichte dag overvallen

Een bekende houthandelaar is zaterdag tegen 13.30 uur aan de Van Raderstraat te Paramaribo overvallen door twee criminelen. De eigenaar van de houthandel had de zaak al afgesloten, toen hij op een gegeven moment werd aangevallen door twee mannen die gewapend waren met een kapmes. De verdachten hebben onder bedreiging de dagopbrengst en het voertuig van het slachtoffer buitgemaakt.
Volgens de eigenaar had hij SRD 6000 bij zich. De politie geeft aan dat de buitgemaakte auto, een Toyota Ipsum zondagmorgen rond 09.30 onbeheerd is aangetroffen aan de Letitia Vriesdelaan. Bij onderzoek in de wagen vond de sterke arm attributen in de wagen.
De ondernemer heeft letsels opgelopen ten gevolge van de mishandeling en is per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis geweest. De rovers lopen zijn vooralsnog niet aangehouden en lopen nog vrij rond.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!