Paloeloe laat zich niet verrassen door Toppers

Bij de voortzetting van de competitie bij de Surinaamse Troefcallbond (STcB) heeft Paloeloe zich niet laten verrassen door Toppers. Paloeloe is dit seizoen een topfavoriet om het kampioenschap binnen te halen. Ze heeft daarbij concurrentie van haar eeuwenoude rivaal, Kampoe. Paloeloe versloeg Toppers met 84-53. Hoogste score bij Toppers voor Marlon Reding – Manolito Vasilda. Hoogste score bij Paloeloe voor John Wolff en Duncan Budel met 27 punten. Sudhar speelt haar beste competitie tot nu toe. Deze ploeg won met 87-62 van De Rest. Hoogste score bij Sudhar voor Glenn Halfhide en Radjinderkoemar Anroedh met 26 punten.
Hoogste score bij De Rest voor Evert Libretto en Humprhey Mossel met 24 punten. Formula verloor van Shaktie met 70-76. Hoogste score bij Formula voor Rikash Soekha en Bhoelan H. en Wendel Grant en Amriskoemar Balkaran elk met 22 punten. Hoogste score bij Shaktie voor Soeklal S. en Makhanlal Himmenkumar met 26 punten. Kolibrie won van Ekta met 82-73. Hoogste score bij Kolibrie voor Arnold Oron –Eugene Coupain met 24 punten. Hoogste score bij Ekta voor Vijay Roman – Khemai met 23 punten. Milieubeheer won van SMC met 76-64. Hoogste score bij Mileubeheer voor Dewnath Alakramsingh en Mansingh Sewdajalsingh met 23 punten. Hoogste score bij SMC voor Shailesh Sewradj en Basdew Raghoenath met 23 punten. De competitie wordt vandaag voortgezet met de wedstrijden Sudhar – Victorie, De Rest – SMC, Formula – Olaria en Milieubeheer – Ekta.

error: Kopiëren mag niet!