Bakana Tori en NDP-programma niet meer welkom bij Ramasha

Per schrijven heeft de directeur van Ramasha NV laten weten dat de uitzendingen van de radio- en televisieprogramma’s van de Nationale Democratische Partij (NDP) en Bakana Tori per 1 november zullen worden stopgezet. Directeur Radj Oedit heeft deze schriftelijke mededeling niet verder onderbouwd of beargumenteerd. Het schrijven is gericht aan Clifton Limburg, de perschef van het kabinet van de president. Over de aanleiding tot de stopzetting van de uitzendingen via dit medium kan verder niets achterhaald worden. Dravin Holding NV, waarvan Ramasha NV een dochteronderneming is, geeft geen enkele informatie vrij over de stopzetting van de uitzendingen. Ook perschef Limburg kon geen reden opgeven voor het stopzetten van de uitzendingen. In zijn Bakana Tori uitzending op SRS liet Limburg wel blijken zich niet echt druk te maken hierover. “Wat mij betreft wordt het per direct stopgezet”, waren zijn woorden.

error: Kopiëren mag niet!