76-jarige vrouw voor supermarkt overvallen

Een 76-jaige vrouw is dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur uitgestapt uit haar wagen voor een supermarkt aan de Coesewijnestraat om groeten te kopen. Toen zij terug naar haar auto liep om vervolgens in te stappen werd zij beroofd van haar halsketting door een onbekende man. De kettingrover sloeg met medeneming van de buit op de vlucht. Een getuige die in de buurt was met zijn wagen en het gebeurde zag heeft toen een achtervolging ingezet. De getuige wist de kettingdief na enige tijd klem te rijden en moest hij toen in opdracht van de getuige plat op de grond liggen. Voordat de achtervolger verdere maatregel kon treffen zijn er nog drie andere mannen op de getuige afgekomen. Hij verkeerde toen in een overmachtsituatie dus heeft hij zich teruggetrokken. De rover en de overige drie mannen zijn vervolgens in een blauwe Toyota Ipsum ingestapt en weggereden. De getuige heeft daarna weer getracht een achtervolging in te zetten maar verloor daarbij de controle over het stuur en belandde toen tegen een schutting aan de Samuel Veneoxstraat. Het voertuig is volgens de politie van Flora aanzienlijk beschadigd. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!