Winkeloverval aan de Pakanistraat

Een winkel aan de Pakanistraat te Geyersvlijt is dinsdagavond omstreeks 22.00 uur overvallen door twee criminelen gewapend met vuistvuurwapen. De winkelier was samen met zijn vrouw en schoonzus in de zaak toen de overvallers de zaak binnen traden. Volgens de winkelierster waren de daders gemaskerd en gingen gekleed in het zwart en grijs. Zij maakten onder bedreiging de dagopbrengst, een onbekend aantal opwaardeerkaarten en flessen alcoholische dranken buit. Aan Dagblad Suriname vertelde de winkelierster dat haar man een schop heeft moeten incasseren. Op dat moment waren geen klanten meer in de winkel aanwezig. Na de daad zijn de overvallers richting Sriostraat opgerend. De politie van Geyersvlijt heeft deze zaak in onderzoek en werkt aan de opsporing en aanhouding.

error: Kopiëren mag niet!