Update: Aanrijding met 2 doden hoek Hofstraat-Anton de Komstraat

Bij een aanrijden hedenmorgen om 01.40 uur tussen 2 voertuigen op de kruising van de Hof- en de Anton de Komstraat en drie voetgangers zijn twee personen komen te overlijden. De bestuurder van de Porche Cayenne reed over de Hofstraat gaande richting de Gemenelandsweg. De andere bestuurster van de Toyota Lexus met 4 inzittenden reed over de Anton de Komstraat komende vanuit de F. Derbystraat gaande richting de Zwartenhovenbrugstraat. Op voornoemde kruising verleende de bestuurster van de Toyota Lexus geen voorrang aan de Porche Cayenne met als gevolg de aanrijding. Door de botsing geraakte de Porche van de weg en belandde op het trottoir, waarbij 2 voetgangers werden aangereden en de 3e met de schrik vrij kwam. De 47 jarige voetganger Joël Dennen kwam ter plaatse te overlijden en de andere liep zware letsels op. Door de slag ging de Toyota Lexus twee keren over de kop en kwam het voertuig aan de andere kant in de Anton de Komstraat tot stilstand. De 30 jarige mede inzittende Yuin Wang Wei liet ter plaatse het leven, terwijl de 3 andere mede inzittenden en de bestuurster zware letsels opliepen. Per ontboden ambulance zijn de 5 zwaar gewonden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar zij ter verpleging in de ziekeninrichting zijn opgenomen. De bestuurder van de Porche Cayenne is per eigen gelegenheid vervoerd naar het ziekenhuis en is na medisch te zijn behandeld heengezonden. Het rijbewijs van beide bestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden zijn hangende het onderzoek ingevorderd. De politie van bureau Nieuwe Haven is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!