Prijsuitreiking Pop Jawa Evergreen Songfestival

oooDe prijzen van het Evergreen Pop Jawa Songfestival zijn afgelopen vrijdag uitgereikt in het centrum van Sportcomplex Indra Maju. De voorronde van het Pop Jawa Evergreen Songfestival werd op zaterdag 23 augustus gehouden. Van de 17 deelnemers gingen 10 naar de finale welke werd gehouden op zaterdag 13 september. Marina Dasar uit Moengo werd uitgeroepen tot winnares van het Pop Jawa Evergreen Songfestival 2014. Ze kreeg van de organisatie een bedrag van $1.000. Marina zegt dat ze erg blij is met dit bedrag. ‘Ik ga sparen, want ik wil een auto kopen’, zegt ze. Elton Raspan die op de tweede plaats eindigde, kreeg een bedrag van SRD1.000. Karmin Soerijo eindigde op de derde plaats en mocht een bedrag van SRD750 in ontvangst nemen. De overige deelnemers hebben een geldsbedrag gekregen voor hun deelname. Alle deelnemers kregen van de organisatie ook een certificaat en een dvd van de voorronde en de finale. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!