OW stuurt ambtenaren naar China voor kennisvergaring

Door de Chinese ambassade hier te lande zijn twee seminars aangeboden in de Volksrepubliek China. Het gaat in deze om het seminar ‘The 2014 Seminar on Climate Change and Environmental Protection for Caribbean, South Pacific Regions’ en het ‘Seminar on Agriculture Irrigation Management for the Latin Amerika, the Caribbean and the South Pacific Countries’. Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft twee ambtenaren vrijgemaakt om deel te nemen aan het eerste seminar. Daarnaast mogen drie andere ambtenaren deelnemen aan het tweede seminar. De ambtenaren zijn deze week naar Beijing, China vertrokken voor deelname aan deze bijeenkomsten.
De Surinaamse participanten zullen middels presentaties hun kennis overdragen aan de andere deelnemers en hun good practices overnemen. De opgedane kennis zal toegepast worden bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden op het ministerie. De ambtenaren worden in de laatste week van deze maand terug verwacht.

error: Kopiëren mag niet!