Korpschef roept op tot professionele houding

De Korpschef had reguliere werkbespreking met agenten van pol1
De Korpschef had reguliere werkbespreking met agenten van polDe korpschef van politie, hoofdcommissaris Humphrey Tjin Liep Shie, heeft op vrijdag 22 augustus zijn reguliere werkbespreking gehouden met agenten van politie. De commissarissen van politie Agnes Daniel en Krishnakoemarie Hussainali-Mathoera namen ook deel aan deze bespreking. De korpschef en de commissarissen hebben presentaties gehouden voor de manschappen. De presentaties gingen onder andere over de herstructurering van het korps, de acties die de korpsleiding onderneemt om het personeel te faciliteren zodat het zijn werk naar behoren kan doen en het criminaliteitsbeeld van de afgelopen maanden. De korpschef gaf aan dat politieambtenaren een professionele houding moeten etaleren. Hij merkte ook op dat de agenten elkaar moeten ondersteunen en moeten corrigeren om het imago van het korps hoog te houden. Ook de maatregelen die getroffen zijn om de criminaliteit effectiever aan te pakken, zijn door de korpschef uit de doeken gedaan. Na de presentaties kregen de agenten de gelegenheid om vragen te stellen. Er is daarvan goed gebruik gemaakt. Daags daarvoor had de top van het korps ook zo’n bespreking met politieofficieren.

error: Kopiëren mag niet!