Ontevredenheid Luchthaven Brandweer

De voorzitter van de brandweerbond John Seedorf geeft Dagblad Suriname te kennen dat de brandweerlieden van luchthaven Zorg en Hoop het werk op 15 augustus 2014 hadden neergelegd. Na een gesprek met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme hebben de brandweerlieden het werk hervat, vertelt Seedorf. De brandweerbond zal vandaag rond de tafel zitten met de minister van TCT om in elk geval de pijnpunten weg te werken, zegt Seedorf.
Er heerst ontevredenheid onder de brandweerlieden, vertelt Seedorf. De bond wil dat de veiligheid van de brandweerlieden gegarandeerd wordt. Ook willen zij kleding en voldoende voertuigen. ‘Er is geen voertuig daar om het werk te verrichten.’ Volgens Seedorf doet de commandant van de Luchthaven Brandweer, Hansildaar, zijn werk niet naar behoren. ‘Hij moet geen politieke motieven zoeken, maar beleid maken en de veiligheid garanderen’, aldus Seedorf.
Het beleid op luchthaven Zorg en Hoop is rommelig, zegt Seedorf. Volgens hem moet er verandering komen.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!