Oom veroordeeld voor misbruik nichtje

De 38-jarige Jurmain W. is gisteren veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, omdat hij zijn 8-jarige nichtje herhaaldelijk heeft misbruikt. Volgens het slachtoffer lag zij te slapen, toen haar oom ineens haar broek uittrok en zijn vingers stopte in haar geslachtsdeel. Zij was bang, omdat de oom haar steeds sloeg. Haar 4-jarige zusje heeft bevestigd dit te hebben gezien. Uiteindelijk ontdekte een leerkracht op school dat het slachtoffer steeds naar het toilet ging en toiletpapier op haar geslachtsdeel plaatste. Het slachtoffer vertelde de leerkracht wat haar was overkomen. Zij beschreef in een tekening hoe Jurmain haar had misbruikt. De verdachte heeft vanaf het begin ontkend het kind te hebben aangeraakt. Volgens hem zouden beide meisjes speelgoed in hun geslachtsdeel hebben gestopt en willen ze hem nu bezwaren, omdat hij ze vaker heeft aangesproken. Door de schok die hij van de beschuldigingen kreeg, was hij in een dusdanige situatie beland dat hij in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) moest worden opgenomen. Hij heeft zelf ook kinderen, waardoor hij nooit zoiets zou hebben kunnen doen. Naast het uitzitten van zijn celstraf, moet de verdachte ook psychologische begeleiding krijgen.
FR

error: Kopiëren mag niet!