Nederlanders betrokken bij moord op Melvin Zoutkamp

Nederlanders betrokken bij moord op Melvin ZoutkampDe 27-jarige Selwyn Quincy Steven Stoutenburg, de 30-jarige Terence Angelo Richard de Vries en een man bekend als ” Buru” of “Red” worden opgespoord op verdenking van moord of doodslag van Melvin Zoutkamp. Hij is in de vroege ochtend van donderdag 3 juli doodgeschoten aan de Kuldipsinghstraat. Het slachtoffer moest in die straat uit zijn personenauto zijn gestapt tijdens vermoedelijk een woordenwisseling met personen in een andere auto. Uit die auto moet op Zoutkamp zijn geschoten. Daarna reed het voertuig met hoge snelheid weg. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Stoutenburg, De Vries en Buru of Red betrokken moeten zijn bij de levensberoving van Zoutkamp. Stoutenburg en De Vries bezitten de Nederlandse nationaliteit. De afdeling Zware Criminaliteit van het bureau Nieuwe Haven onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!