Weer ingebroken bij Abrahams

In de nacht van zaterdag op zondag 17 augustus is er ingebroken in de woning van de ex-minister van Openbare werken, Ramon Abrahams. Inspecteur Ruben Dijks bevestigt dat er inderdaad aangifte is gedaan van inbraak door een familielid. Over de buit van de criminelen weet de inspecteur vooralsnog niet veel, omdat deze zaak overgedragen is aan de militaire politie. Het pand en terrein van de benadeelde werden door militairen bewaakt. Toch hebben de inbrekers hun kans schoon gezien om bepaalde goederen en vermoedelijk een kluis weg te dragen. Dagblad Suriname maakte contact met de militaire commandant Ristie Tjark. Hij geeft aan dat de militairen inderdaad bezig zijn met het onderzoek. De buit is vooralsnog niet bekend, omdat de benadeelde ten tijde van het strafbare feit buiten de stad was. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Enkele maanden geleden was ook aangifte gedaan dat er wapens waren ontvreemd uit de woning van deze ex-minister.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!