Lions gedenkt best geslaagden met aanmoedigingsprijzen

Lions1
Lions gedenkt best geslaagden met aanmoedigingsprijzen 1De Lions Club Commewijne heeft aan het eind van het afgelopen schooljaar 2013-2014 aan alle best geslaagden van alle scholen in het district Commewijne aanmoedigingsprijzen uitgereikt. Leerlingen van de verschillende basisscholen, lbo, mulo en voj-scholen die als beste uit de bus zijn gekomen, kregen waardebonnen ter waarde van SRD 100, SRD125 en SRD150 overhandigd.
Volgens Eduard Claver, president van de Lions Club Commewijne, is het een project dat de Lions aan het eind van elk schooljaar ten uitvoer brengt. Hij deelde verder mee dat de Lions hiermee, zij die deelnemen aan het onderwijs wil stimuleren en aanmoedigingen zich te blijven inzetten. ‘Leerlingen moeten voelen dat zij gevolgd worden voor hun daden en ook beloond worden om zo beter te kunnen presteren’, aldus de president van Lions Club Commewijne

error: Kopiëren mag niet!