Autobestuurder zonder rijbewijs in verzekering

Dinsdag omstreeks 14.15 uur was er een aanrijding tussen een bestelbus en een voetganger op de kruising van de Leeuwinsteinstraat en de Kwattawerg. Hierbij liep de voetganger zwaar lichamelijk letsel op. Toen de politie van Munder ter plaatse arriveerde, bleek dat de 24-jarige bestuurder P.E. met een hoge snelheid over de Kwattaweg reed en de voetganger daardoor heeft aangereden. De voetganger stak de weg over waarbij de autobestuurder haar onderschepte. Het voertuig sleepte haar ongeveer 19-20 meter verder alvorens het stopte.
Uit het onderzoek is gebleken dat de verdachte niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijwijs. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de Rijwet en is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!