‘Profeet David in Suriname!’

frontitem‘Heiliging en bekering’ is de boodschap die de profeet David Owour met de gemeenschap wil delen in het kader van zijn komst naar Suriname. Gisteren werd er in het gebouw van de Bribi Ministries een persconferentie belegd over de komst van Owour en de speciale opdracht dat hij heeft ontvangen voor ons land.
Volgens Steven Reyme, apostel van Logos Internationaal , is de profeet ‘specifiek naar ons land gestuurd om de boodschap die de Heer op zijn hart heeft gelegd (‘heiliging en bekering’) te delen met het gehele volk van Suriname’. ‘God wil hebben dat Suriname op een punt komt om Hem te dienen. Zo is de profeet gezonden om onze zusters en broeders te bemoedigen om verder te gaan en zij die de Heer nog niet kennen, zullen gaan beseffen om hun leven te veranderen en te geven aan de Heer’, aldus Reyme.
‘De profeet blijft twee dagen in Suriname.’ Tijdens zijn bezoek zal hij een ontmoeting hebben met president Desi Bouterse, leden van De Nationale Assemblee en ook Christelijke leiders. Ook zal hij een bezoek brengen aan Frans-Guyana en de boodschap die op zijn hart is gelegd delen met hun.

error: Kopiëren mag niet!