Stichting Rumas al vijf jaar actief

StichtingDe Stichting Rumas viert op 26 augustus haar vijfjarig bestaan. In het kader van de viering van hun vijfjarig bestaan zijn er activiteiten gepland. Aan het geheel is er een thema gekoppeld ‘Gi mi wang kans fu sori mi dati mi kang’. Zo werd er op dinsdag 12 augustus een persbijeenkomst gehouden en het programma gepresenteerd.
De directeur van de Stichting Emmy Hart heeft aangegeven wat de stichting allemaal heeft kunnen bewerkstelligen de afgelopen vier jaar en de successen die zij behaald hebben met de verschillende projecten die zij hebben uitgevoerd. Ook de toekomstplannen met betrekking tot de stichting werden uit de doeken gedaan. Zo werd de pers ingelicht ten aanzien van de nieuwe projecten, namelijk het Commewijneproject in het district Commewijne en het project te Pontbuiten, die in de nabije toekomst van start zullen gaan. Deze projecten zullen zich richten op de resocialisatie van jongeren en zullen ook de ondersteuning bieden aan jongeren waar de nood hoog is. Volgens de directeur is de stichting aan het uitbreiden. Zij gaf aan dat dit een eerste stap is om uit te waaieren naar de districten en buurten.
De stichting start op 23 augustus met haar activiteiten, die gedurende een hele week voortgang zullen hebben. De activiteiten variëren van community services, sportdag, drop-out expo tot een ‘vader in het gezin wandelloop’.

error: Kopiëren mag niet!