DSB Bank gaat ‘buiten de grenzen’ opereren

DSB gaat buiten de grenzen opereren.1Reeds enige tijd gonst het van de geruchten in de financiële wereld dat de Surinaamsche Bank (DSB) haar vleugels wil uitslaan buiten de grenzen. De DSB Bank om een reactie gevraagd, ontkent noch bevestigt dit bericht als zou zij van plan zijn een vertegenwoordiging in Nederland te openen. Renate Cruden van de afdeling PR en Marketing van DSB gaf aan dat tijdens de laatstgehouden algemene vergadering van aandeelhouders wel is aangehaald dat de DSB groeit en dat de bank nu denkt aan uitbreiding buiten de grenzen. Echter is nimmer aangegeven waar naartoe. Verdere informatie kon de pr-afdeling helaas niet verstrekken. “Indien er meer te melden valt, zal de gemeenschap dit tijdig vernemen”, verzekerde men Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!