“Het is een leugen dat de NDP jongeren misleidt”

‘De stelling van Priya Lachmon, lid van VHP-jongeren in Nickerie, dat de NDP bezig is om jongeren te misleiden, is een pertinente leugen.’ Dit zegt Rewien Isrie verbonden aan de jongerendivisie van de NDP en voorzitter van de jongerenraad ‘The future’. Lachmon verklaarde eerder in Dagblad Suriname dat zij ‘in geen geval’ naar de NDP zal gaan. Deze reactie volgde op eerdere berichtgeving waarbij aangegeven was dat Lachmon gesprekken zou hebben gevoerd met de NDP en dat zij mogelijk de trekker zou worden van de NDP-jongeren in Nickerie.
Isrie die tijdens de laatste verkiezingen aspirant DNA-kandidaat was, is van mening dat het juist de VHP is die bezig is met het misleiden van jongeren. De jongeren in de VHP zitten volgens hem ‘als krabben in een ton’. “Ze proberen omhoog te komen binnen de partij, maar niemand komt daar. Zij hebben niets kunnen doen voor Nickerie toen zij regeermacht hadden, maar nu, sinds het aantreden van deze regering, is er veel in positieve zin veranderd in Nickerie.” ‘Vooral het DNA-lid Doekhie en dc Joeloemsingh zou men daarvoor moeten danken’, meent Isrie. Lachmon, die pas in de politiek is, zou volgens hem niet moeten praten over dingen die door anderen aan haar zijn voorgelegd en waarvan ze zelf niets weet. Volgens Isrie hebben prominenten binnen de VHP zelf aangegeven dat er strubbelingen zijn binnen de partij en dat als het zo doorgaat er geen zetels in Nickerie gehaald zullen worden. Hiertegenover staat dat de laatste opiniepeilingen uitwijzen dat de NDP meer kans heeft om te winnen. “Als de VHP de problemen binnen haar eigen partij niet kan oplossen, hoe zullen ze dan de problemen in het land oplossen”, vraagt Isrie zich af.

error: Kopiëren mag niet!