Theodoor Juda ondergeschikt aan Imeao 1

In het afgelopen weekend waren de scholen weer actief in de Scholenbasketbalcompetitie (SBC) van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA). Theodoor Juda moest het toen opnemen tegen Imeao 1 in de U-17+ klasse. Imeao 1 won met 47-35. Xavier Haas van Imeao 1 werd topscoorder van de wedstrijd met 29 punten. Martin Ivanildo van Theodoor volgde daarna met 12 punten. Daarna volgde de wedstrijd van de Berkenveld en de Marinus van Doorn in de U-17 klasse. Berkenveld won overtuigend met 63-15. Trafael Lalbahadur van Berkenveld maakte 28 punten in de wedstrijd. Roberto Wade scoorde er 11 van de 15 voor de Marinus van Doorn. In de zelfde klasse speelde de Ritfeldschool tegen de George Asin. Dze wedstrijd werd een loopover voor de Ritfeldschool. Ze wonnen met groot gemak met een eindstand van 84-9. Isaiah Emanuels maakte 29 punten voor de Ritfeldschool. Xavier Nassy van de Ritfeld scoorde ook 28 punten. Jamal Riedewald scoorde 7 punten voor George Asin.

error: Kopiëren mag niet!