PBV wint van SNL

In de heren hoofdklassecompetitie van de Surinaamse Basketbal Associatie speelde in het weekend SNL tegen PBV. De eindstand van deze wedstrijd werd 91-79 in het voordeel van PBV. Jason Fisher van SNL werd in deze wedstrijd gediskwalificeerd. Hij scoorde in deze wedstrijd 32 punten, Miquel Pansa van PBV had er 27. SCVU speelde ook tegen Yellow Birds. Hier werd de eindstand 67-60 in het nadeel van Yellow Birds. Sergio Panka scoorde 16 punten voor SCVU, terwijl Raoul Blom er 17 scoorde voor Yellow Birds. Ook in de heren 2e klasse werd er gebasketbald daar waren de heren van SCVU met 87-58 te sterk voor De Schakel. Vincent Bhola scoorde in deze wedstrijd 23 punten voor De Schakel. Clifton Bendt maakte 13 punten voor SCVU. Ook speelde Telesur tegen CLD. CLD won met 71-63 van Telesur. Loyd Wekker scoorde 27 punten voor CLD. Steve Blaaspijp en Carlo Danning maakten beide elk 19 punten voor Telesur. Ook in de damesklasse werd er gebasketbald. De Arend won met 53-38 van SCVU. CindyJane Vianen scoorde 17 punten voor de winnar. Ellen Macintosch maakte er 15 voor SCVU. De dames van Yellow Birds boekten ook een overwinning op de dames van CLD. Het werd een 83-46 overwinning voor de dames van Yellow Birds. In de meisjes aspiranten klase won Yellow Birds met 61-32 van Rialto. In de jongens aspiranten klasse was De Arend met 73-35 te sterk voor de jongens van Oase. Ook in de jongensjeugd waren er wedstrijden. De eerste wedstrijd ging tussen Yellow Birds en De Arend. De Arend won met 81-53 van Yellow BIrds. De tweede wedstrijd ging tussen SCVU en Inter Maretraite. SCVU won met 92-41 van Inter.

error: Kopiëren mag niet!