JCI Midyear Conference:‘Strengths at works’

Het jaar 2014 staat voor de Junior Chamber International (JCI) in het teken van ‘strenghts’. JCI Suriname en haar afdelingen zullen de focus leggen op sterke competenties van haar leden, en op welke manier deze effectief en efficiënt kunnen worden ingezet bij het ontwikkelen en uitvoeren van haar activiteiten.In het kader hiervan zullen er verschillende activiteiten worden ontplooid en de 2014 JCI MidYearConference is hiervan een onderdeel. Dit is een conferentie die in het eerste half jaar van 2014 in de maand juli wordt georganiseerd en in het district Brokopondo zal worden gehouden. De conferentie heeft als doel stil te staan en te reflecteren naar hetgeen de verschillende afdelingen van JCI Suriname in het afgelopen half jaar hebben gedaan en op welke manier zij in 2014 hieraan verder invulling zullen geven.Van het jaar zal JCI Paramaribo, die al langer dan 50 jaar actief is binnen de Surinaamse gemeenschap,als host optreden en de activiteiten en fundraisingen rondom deze conferentie organiseren. Hun slogan ‘Strenghts at work’ staat voor werken met je sterktes om zodoende succes te boeken
DA

error: Kopiëren mag niet!