Fikse geldelijke benadeling bij woninginbraak

In een woning aan de Medonstraat is in de nacht van donderdag ingebroken waarbij grote geldsbedragen aan valuta en Surinaamse dollars zijn ontvreemd. De politie van bureau Nieuwe Haven ontving de melding hiervan en rukte terstond uit. De aangeefster verklaarde bij de politie dat zij niet lang daarvoor van huis was vertrokken. Zij was op die bewuste nacht omstreeks 20.00 uur van huis vertrokken. Toen zij na een uur terugkwam, ontdekte zij de inbraak. Volgens verklaring van de vrouw des huizes is US$ 47.000, Euro 5.000 en SRD 3.000 buitgemaakt. Daarnaast is ook een onbekende hoeveelheid aan ruw goud meegenomen. De inbrekers hebben de keukendeur geforceerd en zich toegang tot de woning verschaft. De politie is bezig met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!