Boze moeder gooit glas op 12-jarige zoon

Een moeder heeft haar 12-jarige zoon verwond door een glas te gooien naar diens rug. Het slachtoffer is gebracht naar het ziekenhuis, omdat hij een diepe snijwond aan zijn rug heeft opgelopen. Volgens verklaring van de moeder was de jongen ondeugend. De jongen heeft een snijwond van meer dan 10 cm opgelopen. De politie van Keizerstraat is door de medewerkers van het ziekenhuis hiervan op de hoogte gesteld. Zij zullen deze zaak verder onderzoeken. Het feit welke de moeder in boosheid heeft gepleegd, is strafbaar. Zij kan ter zake poging tot zware mishandeling worden opgepakt en in verzekering worden gesteld. Dagblad Suriname probeerde de politie te bereiken, maar kon geen bevestiging krijgen over de aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!