Onderwijzeres slaat zevenjarige ziekenhuis in

De onderwijzeres Donna P. heeft een zevenjarig meisje zodanig mishandeld dat zij in het ziekenhuis ter observatie is opgenomen. Een oom heeft het meisje omstreeks 01.20 uur binnen gebracht op de afdeling SEH. De afdelingsmedewerkers namen sporen van mishandeling c.q. misdrijf waar op het lichaam van het slachtoffer. Voor alle zekerheid schakelden zij de politie in om het zaakje goed te onderzoeken. Uit het onderzoek is vast komen te staan dat het kind bij Donna P. was ondergebracht. Zij heeft het kind om tot nog toe onbekende redenen met een haarborstel afgetakeld. De behandelende arts heeft onderhuidse bloedingen geconstateerd over het gehele lichaam van het meisje. Zij is intussen overgeplaatst naar de kinderafdeling.
De 31-jarige verdachte die bovendien in het onderwijs zit, is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Livorno is bezig met het onderzoek. Dit geval vond plaats aan de Diastraat. Dagblad Suriname heeft dit geval nagetrokken bij het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling. Een medewerker gaf te kennen dat men dit geval aan de dienstleiding zal rapporteren. Na een gedegen onderzoek zal betreffende onderwijzeres worden ‘gesanctioneerd’.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!