VHP Jongerenraad Commewijne krijgt twee auto’s voor verkiezingscampagne

VHP Jongerenraad Commewijne krijgt 2 auto.1
VHP Jongerenraad Commewijne krijgt 2 auto.2Een ondernemer heeft twee auto’s beschikbaar gesteld voor de verkiezingscampagne van de VHP in het district Commewijne. Het gaat om twee busjes die ingezet zullen worden voor personenvervoer en vrachtvervoer. Dhiradj Soekhai, voorzitter van de VHP Jongerenraad Commewijne, overhandigde de sleutels van de busjes aan de voorzitter van de VHP, de heer Chandrikapersad Santokhi. Soekhai gaf aan dat de sleutels ook gezien moeten worden als de sleutels tot succes in 2015 voor de VHP. ‘Wij zullen er goed gebruik van maken en de busjes zullen worden ingezet voor de partij in het geheel district. Niet alleen voor de Jongerenafdeling van de VHP.’
De voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, nam de sleutels in ontvangst en vroeg de jongerenraad om er verantwoord mee om te gaan. Hij gaf aan hoe belangrijk jongeren zijn voor de partij. Er zijn in totaal meer dan zestig duizend first en-second voters, wat betekent dat zij voor een groot deel gaan bepalen hoe de toekomst van dit land eruit gaat zien na mei 2015. Hierna besprenkelde de VHP-topman samen met de jongeren en andere partijtoppers uit Commewijne de voertuigen met bier. Dit gebeurde tijdens de ‘Meet the people’ campagne van de VHP-voorzitter te Alkmaar in het district Commewijne. De ondernemer die de busjes beschikbaar heeft gesteld, geeft aan dat bij de jongeren de kracht van een partij wordt ontwikkeld. ‘Deze jongens willen veel doen, hebben de ‘drive’ in zich, maar missen soms de tools. En daarom zijn wij er om in te springen waar nodig.’

error: Kopiëren mag niet!