Buurtbewoners ondervinden last van vuilophalers

Buurtbewoners uit de omgeving Zorg en Hoop ondervinden last van vuilophalers. Een buurtbewoner deed zijn beklag bij de redactie van Dagblad Suriname. Het vuil wordt door de vuilophalers niet meegenomen als er geen fooi wordt betaald. Dit zorgt voor frustratie bij de buurtbewoners, omdat die dan met hun huisvuil zitten.
De buurtbewoners hebben besloten handtekeningen te verzamelen en die te deponeren bij de controlerende instanties. De bewoners beschikken over beeldmateriaal hoe er constant getoeterd wordt door de vuilophaalauto als er niemand naar buiten komt om te betalen. Het gaat om de zijwegen van de Brokopondolaan, Hermitageweg en de Franchepanestraat. Enkele van de buurtbewoners waren gewend de vuilophalers elke maand een extraatje te geven, maar de nieuwe ploeg die het vuil ophaalt, verwacht wel twee keer in de week een tip. Dit probleem speelt al ongeveer drie maanden.
Bij het ter perse gaan van de krant was het ministerie van Openbare Werken niet bereikbaar voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!