Uroloog schiet zich dood

De uroloog Aroen Goerdin (63) heeft dinsdagochtend een einde gemaakt aan zijn leven door zich door het hoofd te schieten. Dit geval deed zich voor aan de Mineraalstraat te Flora. Volgens informatie van buurtbewoners woonde de 63-jarige arts samen met zijn dochter op het vermeld adres. Omstreeks 04.75 uur hoorde men een knal. Het lijk van Goerdin werd door de dochter ontdekt. De uroloog heeft zich via de mond door het hoofd geschoten. De politie die ter plekke verscheen, schakelde een arts in om de dood vast te stellen. Het wapen is door de politie in beslag genomen. Uit het onderzoek blijkt dat het in deze om een legaal vuurwapen gaat. Na vaststelling van de dood werd een uitvaartdienst ingeschakeld om het lijk van de 63-jarige uroloog af te voeren naar het mortuarium ter obductie. Deze zaak is overgedragen aan de recherche. Goerdin was laatstelijk verbonden aan het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis in Nickerie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!