Moeder en dochter blijven vermist

Het is al ongeveer twee weken dat moeder Waheeda Imami-Hamidallakhan van 30 jaar en dochter Zafisa Imami van 5 jaar worden vermist. Waheeda is samen met haar man en dochter woonachtig in het district Nickerie. De schoonmoeder van Imami-Hamidallakhan geeft aan dat zij voor onbekende redenen het huis heeft verlaten en haar dochter heeft meegenomen. De schoonmoeder van Imami-Hamidallakhan geeft aan dat zij haar kleindochter op 14 mei voor het laatst heeft gezien. ‘Elke dag waren die twee thuis bij mij. De school van mijn kleindochter is niet ver verwijderd van mijn huis, dus zij zet haar elke dag af. Gewoonlijk komen ze 12 uur weer om te eten, maar die dag zijn ze niet verschenen. Ik ging ervan uit dat ze met die kleine naar de dokter is gegaan, want ze was ziek. Sindsdien heb ik niets meer van hun gehoord’, aldus de schoonmoeder.
De oma maakt zich zorgen om haar kleindochter en wil graag weten hoe het met haar gaat. Op de vraag of Imami-Hamidallakhan ontevreden was of werd mishandeld door haar man, gaf zij aan dat zij die problemen niet heeft geconstateerd. Haar zoon is wachter van beroep en Imami-Hamidallakhan zelf was niet werkzaam.

error: Kopiëren mag niet!