Eerste steenlegging Ramdath Tewarieweg in Nickerie

Eerste steenlegging Ramdath Tewarieweg in NickerieDe lang gekoesterde wens van de bewoners van de Ramdath Tewarieweg gaat nu eindelijk in vervulling. Dit, omdat deze weg over een lengte van ongeveer 2.85 kilometer en 5 meter breed verhard zal worden. Dinsdag heeft districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh de eerste steen gelegd voor het betegelen van deze weg. Volgens de burgervader wordt deze weg goed aangepakt. De afgelopen maanden is er gewerkt is aan een goede fundering. De onderste laag is helemaal verwijderd, zodat de straatstenen niet gaan inzakken. Het ministerie van Openbare Werken (OW) is belast met dit project.
Volgens dc Joeloemsingh ondersteunt het ministerie van Regionale Ontwikkeling dit project waar het nodig acht. Volgens hem is OW voor op haar schema voor wat betreft de uitvoering van haar projecten. De burgervader geeft aan dat de oplevering van deze weg over 6 weken moet plaatsvinden. Hij geeft aan dat OW ongeveer 31 kilometer moet verharden in de westelijke polders. Hieronder vallen de Krappahoeklaan en Dalian 4. De bewoners van dit gebied zijn blij dat zij nu eindelijk niet over de slechte weg moeten als het regentijd is. Want in de meeste gevallen was deze weg in de regentijd niet begaanbaar.

error: Kopiëren mag niet!