Maritiem Museum ook druk bezocht tijdens museumnacht

Erna Avianko en haar team zijn razend enthousiast over de museumnacht. De MAS heeft ook direct toegezegd volgend jaar weer van de partij te zijn
Erna Avianko en haar team zijn razend enthousiast over de museumnacht. De MAS heeft ook direct toegezegd volgend jaar weer van de partij te zijn
Ze hadden het niet verwacht, maar werden blij verrast op de museumnacht. “We hebben de drukte echt onderschat en hadden dit niet verwacht!”, aldus Erna Avianko, hoofd marketing en communicatie van de MAS (Maritiem Autoriteit Suriname). “We hebben tientallen bezoekers gehad en zijn er erg blij mee!”
“Kan dit niet drie keer per jaar?”
Avianko en haar team hebben goed weten in te spelen op de drukte. “We waren allemaal erg enthousiast dus gingen we ervoor. Kan dit niet drie keer per jaar worden gedaan?!” De MAS heeft als enige al toegezegd volgend jaar zeker weer van de partij te zijn. “Gezien het belang van de scheepvaart voor ons land mag er echt wel aandacht worden besteed aan ons museum. Het is nu een heel goed bewaard geheim en dat mag best anders.” Het Maritiem Museum is doordeweeks geopend van 8 uur in de ochtend tot 14 uur in de middag. Het bevat een vrij grote collectie originele stukken uit de geschiedenis van de scheepvaart in ons land. Tevens is er een bibliotheek met informatie over de maritieme sector. Het museum viert in augustus dit jaar zijn 13-jarig bestaan.
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!