JCI Paramaribo organiseert sportdag

JCI Paramaribo organiseert op zaterdag 17 mei 2014, de JCI Paramaribo healthy lifestyle sportdag te Stibula, Latour. Het doel van deze activiteit is om de inwoners van Latour en omgeving aan te zetten tot bewegen in hun eigen buurt. Door middel van een zumbathon, onder leiding van Bernadette van B-fit, en een wandelloop in de omgeving van Latour wordt hier invulling aan gegeven. Het thema van de activiteit is ‘Beweigi ini joe kontren’. Men kan deelnemen aan verschillende takken van sport, zoals basketbal, voetbal, fosten pre, touwtjespringen en zakspringen. Verschillende organisaties die een gezonde levensstijl en voeding promoten, zullen ook hun bijdrage leveren. Men kan op die dag ook hun bloeddruk- en bloedsuiker meten.
JCI staat voor Junior Chamber International (JCI). Dit is een internationaal netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en ondernemende mensen tussen de 18 en 40 jaar oud. JCI Paramaribo is langer dan 50 jaar actief in de Surinaamse samenleving en daarmee de oudste kamer binnen JCI Suriname. De missie van de organisatie is het aanzetten van jonge mensen tot ‘positieve veranderingen’. In 2013 heeft JCI Paramaribo het promoten van een gezonde levensstijl in haar plan of action (jaarprogramma) opgenomen en met verschillende activiteiten getracht hier invulling aan te geven en in 2014 geniet dit ook aandacht.

error: Kopiëren mag niet!