Gert Post nieuwe CEO Digicel Suriname

DSC_8008Gert Post is per heden aangesteld tot Chief Executive Officer van Digicel Suriname. Hij neemt de leiding over van Hans Lute, die nu gestationeerd is op de Antillen. Gert heeft een uitgebreide achtergrond in Telecom en Internet. Voor Digicel was hij in dienst van Scarlet B.V. als CEO voor de Nederlandse Antillen gevestigd te Curaçao. Voordat hij naar de regio kwam, bekleedde hij verschillende functies als Managing Director bij Scarlet in Nederland en België en voor Versatel in Nederland, waar hij de consument operaties lanceerde en beheerde.
Gert heeft een Bachelors graad in Elektronica en Business Administration. Hij spreekt vloeiend Engels, Duits en Nederlands. Met meer dan 25 jaar Telecom ervaring en uitgebreide leidinggevende vaardigheden is hij een doorgewinterde telecom professional. Als CEO van Digicel Suriname, zal zijn focus liggen op het voortzetten van het leveren van de beste prijs en service aan klanten. Daarnaast zal Gert de verdere ontwikkeling en levering van Digicel’s Business Solutions mogelijkheden leiden en zal belast zijn met het zorgdragen voor de groei van Digicel’s marktaandeel in Suriname met de bedoeling om uiteindelijk marktleider te worden.
In een reactie op zijn nieuwe rol zegt Post, “Ik kijk ernaar uit om samen met het team in Suriname de enorme groei van de afgelopen 6 jaar voort te zetten. Zoals altijd zal onze focus liggen op het waarborgen dat onze klanten buitengewone dingen kunnen bereiken met Digicel en dat we alles doen wat we kunnen om terug te geven aan de Surinaamse gemeenschap.”

error: Kopiëren mag niet!