Eerstesteenlegging nieuw winkelcentrum

Minister Ismanto Adna heeft onder goedkeurend oog van collega-minister Steven Relyveld en dc Samsoedien, de eerste steen gelegd voor de bouw van een nieuw winkelcentrum te Hanna’s Lust. Het project moet een modelwoonwijk worden en men is druk bezig met de realisatie daarvan. Volgens traditie werd de steenlegging bezegeld met een ‘plengoffer’ van enkele djogo’s waarbij de hoogwaardigheidsbekleders de hoop uitspraken dat zowel het centrum als het gehele project voor veel woonplezier zorgen, ‘vooral voor de jeugd’. Naast een winkelcentrum komen er onder andere een politiepost en een RGD-centrum. Als onderdeel van de ceremonie werd een bord onthuld met de aankondiging van het winkelcentrum. De onthulling daarvan werd gedaan door de ministers Relyveld en Adna.
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!