Ondernemer Thakoerdien wordt opgespoord

De politie van De Nieuwe Grond spoort de voortvluchtige ondernemer Ewald Thakoerdien van Thakoerdien Group op ter zake mishandeling en vrijheidsberoving. Uit welingelichte bronnen verneemt Dagblad Suriname dat Thakoerdien zijn twee arbeiders heeft opgedragen om de 43-jarige M.A. te gijzelen. Dit geval deed zich zaterdagavond omstreeks 19.45 uur aan de Welgedacht C weg. Het slachtoffer is van zijn vrijheid beroofd en vervolgens gebracht aan de Welgedacht A weg, alwaar de ondergedoken verdachte Thakoerdien woont. Daar zou de man danig zijn mishandeld. Het slachtoffer klaagde van pijnen. De twee aangezette mensen hebben hem mishandeld waarbij twee van zijn tanden bijna eruit zijn geslagen. M.A. is verwezen naar de afdeling chirurgie. Hij heeft letsels aan zijn kaak opgelopen. De sterke arm van politie De Nieuwe Grond heeft de twee arbeiders achterhaald. Zij zijn gedurende het verder onderzoek in verzekering gesteld. Men werkt aan de opsporing van de voortvluchtige ondernemer.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!