‘A woortoe grantangie no biegie nofo’

A woortoe grantangie no biegie nofo.3Vrijdag gedacht de districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, tezamen met alle vrouwelijke personeelsleden van het commissariaat Moederdag. Deze herdenking is ook in het kader van het bevorderen van de intermenselijke relaties tussen de staf en het personeel en de personeelsleden onderling. Werken en prestaties leveren is wel wenselijk, maar er moet ook tijd zijn voor ontspanning en gezellig met elkaar recreëren. De districtscommissaris gaf ook aan dat niet alleen op Moederdag vrouwen de waardering moeten krijgen, maar ook op andere dagen. Moeders brengen offers, zij laten hun kroost achter om naar het werk te gaan om te kunnen voorzien in de zorg voor het gezin. Districtssecretaris Kali deed er ook een schepje bovenop en zei dat als de moeders de kinderen verzorgen, de kinderen de moeders ook moeten verzorgen, ook doelende op de districtscommissaris als burgermoeder van het district. Alle vrouwen kregen een presentje en werden bediend door de mannelijke personeelsleden.
De vrouwelijke personeelsleden waren heel dankbaar voor dit gebaar. Het gaat niet om het cadeautje, maar om de waardering die zij na lange tijd krijgen voor de prestaties die zij dagelijks leveren om een goede dienstverlening aan de burgers van Wanica te garanderen. ‘A woortoe grantangie no biegie nofo foe san joe doe tide gie oenoe, districtscommissaris’, zei dan ook een personeelslid. De burgermoeder kreeg ook een presentje van staf en personeel van het commissariaat. Zij had graag ook naar de ressorten willen gaan om met alle vrouwelijke personeelsleden informeel bezig te zijn, maar dat zou niet mogelijk zijn vanwege andere verplichtingen elders later op de dag. Maar ook voor deze dames ligt een presentje klaar.

error: Kopiëren mag niet!