Dingen die kinderen nodig hebben van hun moeder

Dingen die kinderen nodig hebben van hun moeder.1Kinderen hebben veel dingen nodig van hun ouders. Ze hebben stabiliteit, bescherming, opvoeding en liefde nodig. Ze hebben ook verschillende dingen nodig van elk van hun ouder. Wij geven u hier een willekeurige lijst. Een kind heeft zijn of haar moeder nodig voor het navolgende.
Om overstelpt te worden met liefde, kusjes, omhelzingen en alles wat er bij hoort. Tot ze vinden dat ze er te groot voor zijn. Dat is er voor de moeders de gelegenheid om door hun haar te woelen, een arm om hun schouder te slaan en dan nog even te omhelzen. Het belang van menselijk contant moet hen vroeg bijgebracht worden.
Om te dansen in de auto, in de woonkamer, op het erf. Langzame dansjes, snelle dansjes of wat er ook afgedraaid wordt of zelfs zonder muziek. Leer uw kind dat het leven muziek heeft. Leer uw kind dat het niet hoeft te wachten op grote momenten om iets te vieren. Mooie dingen in zijn leven moeten gevierd worden en mooie momenten zijn nooit klein.
Om geheimen te vertellen: sta open voor uw kind, zodat zij hun geheimen aan u kunnen vertellen. Groot of klein, het maakt niet uit. Maakt ook niet uit wat die geheimen zijn. Uw kind moet alleen weten dat het van alles met u kan bespreken. Daarnaast is het leuk om geheimen te delen.
Trouw met een man die een goed rolmodel voor uw zoon kan zijn. De visie van uw zoon op het huwelijk en respect voor vrouwen wordt gevormd door uw huwelijk en het respect dat u wordt getoond. Hij zal dat pad volgen en zelf ook een goede echtgenoot en vader worden. Blijf dus niet in een foute relatie zitten.
Leer uw kind wat een vrouw nodig heeft. Vertel uw kind over uw favoriete bloem. Laat hen weten dat meisjes van juwelen en schoenen houden. Dat jongens helemaal dol kunnen zijn van sport. Leer hen om deuren open te houden. Leer hen hoe een dame of heer zich gedraagt.
Leer uw kind om schoonheid te appreciëren. Leer hen van echte schoonheid houden. Hou uzelf hoog in hun bijzijn. Uw kind zal denken dat u de mooiste persoon op aarde bent, de beste kokkin en de grappigste moeder. Laat dat toe. Laat hen erbij zijn als u uw nagels doet of uw make-up opdoet. Zij zullen begrijpen dat vrouwen dit nodig hebben om zich mooi te voelen.
Discipline is bijzonder belangrijk voor uw kind. Een kind moet uw autoriteit kennen. Hij moet weten dat uw stem evenveel gezag heeft als die van hun vader.
Respect hebben voor u als moeder en vrouw. Leer uw dochter respect voor u te tonen, zoals zij zelf later gerespecteerd wil worden. Leer uw zoon respect te tonen, zodat hij later respectvol zal omgaan met zijn vrouw. Zij zullen dan alle vrouwen behandelen zoals zij u behandelen.
Leer uw kind praten met twee woorden. Beleefdheid zal hen ver brengen in dit leven. Mensen waarderen het als er beschaafd wordt gesproken tot hen.
Stel uw kind gerust. Laat hem weten dat zij mogen huilen als zij pijn hebben of geplaagd zijn. Troost hen en laat hen weten dat u het zult oplossen.
Verantwoordelijkheid geven aan uw kind is belangrijk. Leer uw zoon en dochter verantwoordelijk te zijn voor hun kamer. Hun vuile was in de wasmand doen of een handje te helpen bij andere huishoudelijke taken. Dat is erg belangrijk om ooit eens van het stigma dat huishoudelijk werk ‘vrouwenwerk’ is af te komen.
Laat hen leren uit hun fouten. Een moeder wil altijd de harde nootjes kraken voor haar kinderen, maar daar zal het kind geen les uit leren. Soms zult u ze moeten bijstaan, maar overdrijf het niet. Geef uw kind de ruimte om moeilijke zaken op te lossen.
Respecteer de man in uw leven. Dat hebben uw kinderen ook nodig. Als u respectvol omgaat met uw levenspartner, ook al is het niet hun vader, zullen uw kinderen daar veel uit leren. Leer hen hoe volwassenen liefdevol met elkaar omgaan ook al zijn ze niet altijd eens met elkaar.
Praat over moeilijke onderwerpen met uw kind. Seks, discriminatie, tienerzwangerschappen, etc. etc. Leer hen de visie van u als vrouw kennen. Hoe kijkt u tegen deze zaken aan. Zij moeten ook de emotionele zijden van rationale issues van het leven leren. Alleen de feiten en de hormonen zijn niet voldoende.
Kinderen hebben het nodig dat u hun grootste bewonderaar bent, zonder ze te verafgoden. Ga naar activiteiten waarin zij een rol spelen. Waardeer hun werkstukjes. Dit is een harde wereld waarin anderen uw kind naar beneden zullen halen. Ze hebben u nodig om hen te laten zien dat u vertrouwen hebt in hun kunnen.
Sta naast uw kind, wat er ook gebeurt. Hou en koester ze wanneer ze ziek of verdrietig zijn. Sta vol trots naast hen op hun eerste schooldag of wanneer ze geslaagd zijn of wanneer ze de wijde wereld intrekken. Sta naast hen als ze hun grote liefde vinden, in het huwelijk treden of hun kinderen krijgen. Sta gewoon altijd naast uw kind. Elke keer.

error: Kopiëren mag niet!