Dennert heer en meester tegen Shri Vishnu

Op maandag 5 mei werd de scholencompetitie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) voortgezet. De Dennertschool nam het op tegen de Shri Vishnuschool. Dennert was heer en meester in deze wedstrijd .Gedurende de eerste helft kon Shri Vishnu maar 2 punten maken. De rust werd ingegaan met op het scorebord 46-2 in het voordeel van Dennert. Na de rust ging de jongens van Dennert onverminderd door met scoren. De eindstand van deze wedstrijd werd 82-12. Kevin Sandie kon 23 punten meepikken voor Dennert. Bij Shri Vishnu had Rajiv Koelfat er 7 punten.
In de andere partij stond Havo 2 tegenover AMS. De Algemene Middelbare School (AMS) moest het hier afleggen tegen de boys van Havo 2. De eindstand van deze wedstrijd werd 56-43. Furgen Adasi scoorde 19 punten voor Havo 2. Jacot Garvin maakte er 8 voor AMS. De derde partij ging tussen het E.P. Meyer Lyceum en de VWO 4. Nijman Jason kon met zijn 28 punten niet voorkomen dat VWO 4 de wedstrijd verloor. Meyer Lyceum won de wedstrijd met 55-45. Ziyad Frangie kon 19 punten scoren voor Meyer Lyceum. In de laatste wedstrijd stond de Miranda Lyceum tegenover Imeao 1. Laatstgenoemde won met 40-27. Xavier Haas was topscoorder bij Imeao1 met 25 punten. Kensmil had er 15 bij de Miranda Lyceum.