Tweedaags leiderschapevenement op komst

‘Een ieder is op zijn gebied een leider. Voor het kunnen uitvoeren van goed leiderschap hebben wij kwaliteiten en vaardigheden nodig. Verder speelt gezond leiderschap een belangrijke rol bij de vitaliteit van een bedrijf of organisatie. Voor het effectief uitvoeren van een taak moeten leiderschapskwaliteiten constant ontwikkeld worden.’
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli 2014 wordt de eerste Global Leadership Summit (GLS) in Suriname gehouden. Gedurende deze twee dagen zal men kunnen profiteren en zich verdiepen in de kwaliteiten van goed leiderschap. ‘Voor het kunnen deelnemen aan deze summit is er woensdag een launch van de website, omdat registraties alleen online mogelijk zijn’, geeft pr-officer Gloria Lie Kwie Sjoe aan. Volgens Lie Kwie Sjoe zal dit een jaarlijks terugkerend evenement worden om leiders te blijven inspireren en om leiderschapskwaliteiten te verhogen.
De GLS is een leiderschapsconferentie die jaarlijks in de VS wordt gehouden. Het is een tweedaags leiderschapsevenement van wereldklasse. Vastgelegde toespraken worden wereldwijd ingezet om leiders in andere landen toe te rusten.

error: Kopiëren mag niet!