‘Werkcontract Jairam wordt verlengd’

Volgens parlementariër Rachied Doekhie wordt het werkcontract van Soedeschand Jairam als directeur van het Adron verlengd. De afgelopen week heeft Jairam hierover gesprekken gevoerd met president Bouterse. Het afgelopen jaar had Jairam een contract voor een jaar getekend met het SNRI en dat is niet meer verlengd door het instituut. Dit instituut is intussen op non-actief gesteld door de president. Volgens Doekhie heeft de president indertijd Jairam medegedeeld de leiding van Adron aan hem te zullen toekennen. Vandaar dat hij ervoor zal zorgen dat hij bij het Adron blijft. Het Adron, dat een werkarm is van SNRI, wordt voorgezeten door de raad van commissarissen die benoemd wordt door de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij. Intussen heeft de minister van LVV zijn portefeuille ter beschikking gesteld. Jairam neemt momenteel waar als directeur op het Adron, maar zodra de nieuwe minister van LVV geïnstalleerd wordt, zal er orde op dit stuk komen.

error: Kopiëren mag niet!