Muziekinstrumenten ter waarde van SRD 70.000 verwoest door brand

Een woning aan de Gemenelandsweg vatte recent vlammen vermoedelijk door een kortsluiting. Uit het onderzoek blijkt dat het betreft een hoogbouwwoning die deels uit steen en deels uit hout is opgetrokken. De bovenverdieping wordt gebruikt als een muziekzaal en in de benedenwoning vertoeft de beheerder samen met zijn familie. Bij het uitbreken van de brand was de beheerder niet thuis. Diens zoon en schoondochter waren wel thuis. Het vuur werd ontdekt door enkele voorbijgangers die de politie en brandweer inschakelden. Men had muziekinstrumenten geborgen in de muziekzaal die door de brand onbruikbaar dan wel beschadigd zijn. Men heeft een calculatie gemaakt en daaruit blijkt dat de schade in de SRD 70.000 loopt. De benedenwoning heeft geen brandschade opgelopen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!