Nationale futsalselectie vertrokken naar Frans-Guyana

De nationale futsalselectie van Suriname, met teambegeleider Max Breinburg (foto: Dwight Alidarso)
De nationale futsalselectie van Suriname, met teambegeleider Max Breinburg (foto: Dwight Alidarso)
De nationale futsalselectie van Suriname is vertrokken richting Frans-Guyana om mee te doen met de Futsal Day, een internationaal futsaltoernooi in ons buurland. De selectie van Suriname heeft haar laatste training afgewerkt in de Anthony Nesty Sporthal. Coach Delano Kamairo heeft kunnen merken dat de sfeer binnen het team erg goed is en dat de spelers bereid zijn voor elkaar te werken. De delegatie bestaat uit de spelers Ike Adams, Kevin Cairo, Miquel Harderwijk en Claidel Kohinor (FC Inter Nacional), Ronny Aloema, Roche Emanuelson, Furgell Pinas en Gregory Righters (Styx The Kuldipsingh Group), Mengalfio Ceder, Urvin Remak en Virbian Walker (ZV Mengao), Alfredo Finkie (ZV Moksie) en Melvin Valies (Giants). Als coach reist mee Delano Kamairo, de teambelegeider is Max Breinburg, fysiotherapeut Sven de Rooy, fotograaf Dwight Alidarso, arbiter/commissioner George Ristra, pers STVS/SRS Glenn Kemble en delegatieleider Leo Johns.

error: Kopiëren mag niet!