Minderjarigen slaan man dood met steen

Twee 17-jarige jongemannen hebben dinsdagavond aan de Hermanusweg te Pontbuiten de 38-jarige Stefano Wijnerman doodgeslagen. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de man en de twee jeugdigen K.M. en J.S. drie dagen terug verwikkeld waren geweest in een woordenwisseling. Dinsdagavond hebben de jongens de man op het vermeld adres gezien, waarna zij hem achterna gingen. Een ging gewapend met een eindhout en de andere met een steen. De ene gewapend met een steen heeft dat voorwerp geworpen op de man welke fataal voor Stefano afliep. Hij raakte gewond aan zijn achterhoofd en overleed ter plekke ten gevolge van de slag. De politie van Latour werd ingeschakeld. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai geeft aan dat de politie beide jongens ter plaatse heeft aangetroffen en aangehouden. Zij zijn hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!