Politie voorkomt frontale botsing

De politie van Commewijne maakte zondag een nare situatie mee aan de Commissaris Robbelesweg. Gelukkig kon de politie een frontale botsing voorkomen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een 21-jarige achter het stuur zat. De bestuurder ging met het voertuig van zijn vader op stap. Ter hoogte van een scherpe bocht kwam de bestuurder R.S. op de andere rijhelft terecht. De politie die van de tegenovergestelde richting kwam, kon de frontale botsing voorkomen door naar de berm uit te wijken. De bestuurder reed hierna door. De politie kon hem op een bepaald moment wel staande houden. De 21-jarige werd overgebracht naar het bureau. Uit de blaastest bleek dat R.S. boven het toegestane percentage alcohol op had. Zijn rijbewijs werd terstond ingevorderd. Na het verhoor werd de dronken jongeman heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!