Man gekapt aan zijn achterhoofd

De voetganger Dwight is vrijdag gekapt door een andere man aan de Kafiluddinstraat. Volgens verklaring van het slachtoffer liep hij over de J.A. Pengelstraat om naar een winkel te gaan. Op een bepaald moment stopte een voertuig met twee inzittenden naast hem. Zij bedreigden hem met de dood. Dwight rende richting zijn woning. Een van de mannen stapte uit de auto met een houwer en ging hem achterna. Op een bepaald afstand lukte het de verdachte om Dwight te raken aan zijn achterhoofd. Volgens het slachtoffer is de dader bekend bij hem. Zij waren bijkans een jaar geleden betrokken bij een vechtpartij aan de J.A. Pengelstraat. De tweede persoon in het voertuig was volgens Dwight gewapend met een jachtgeweer. Ten gevolge van die kapverwonding is het slachtoffer momenteel opgenomen in het ziekenhuis. De familie vervoerde Dwight naar de Spoedeisende Hulp. Het slachtoffer heeft een kapverwonding van 10 cm opgelopen. De politie van Bureau Nieuwe Haven is belast met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!