Guno Castelen herkozen als voorzitter SPA

Guno Castelen herkozen als voorzitter SPAGuno Castelen is herkozen als voorzitter van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) tijdens het zevende Nationaal Congres dat op 12 april werd gehouden in het partijcentrum. Bij de verkiezingen van het bestuur was er maar één kandidatenlijst ingediend. Castelen maakte bekend dat zijn partij in Nieuw Front-verband de verkiezingen van 2015 zal ingaan. Volgens de nieuwbakken voorzitter moeten er nog afspraken gemaakt worden. Hij gaf verder aan dat het aantal partners in de combinatie zal toenemen. “Er is veel werk te doen”, benadrukte Castelen. Hij uitte verder zijn kritiek op het falend beleid van de regering Bouterse – Ameerali. De subsidie van babymelk, het toewijzen van woningen en de huidige economische situatie zijn enkele van de punten die Castelen aanhaalde. Castelen gaf tijdens zijn toespraak verder te kennen dat hij verzekerd is van een overwinning in 2015.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!